Kalor Lisa reset Service

mvdw310
Pellet-newbie
Berichten: 3
Lid geworden op: 03 Nov 2013, 08:52
Contact:

Kalor Lisa reset Service

Berichtdoor mvdw310 » 03 Nov 2013, 09:02

Goedendag Allemaal,

Ik heb sinds 2 jaar een Kalor Lisa welke is zelf onderhoud.
Het enige wat ik nog steeds niet heb kunnen vinden is hoe ik de service melding kan resetten.

alle procedures die ik gevonden heb gaan uit van 4 of meer knoppen op het display, alleen hebben wij er maar 3

is er iemand die weet wat de procedure is voor de reset van de service melding ?

Alvast bedankt voor uw reactie.

Grtz Manfred vd Waarsenburg.

Gebruikersavatar
ferre
Pellet-specialist
Berichten: 186
Lid geworden op: 30 Sep 2012, 10:27
Locatie: Berlaar
Contact:

Re: Kalor Lisa reset Service

Berichtdoor ferre » 03 Nov 2013, 12:09

http://www.adlerpellet.nl/wp-content/up ... 9-2010.pdf

onderaan bij "afronding" ???
greetz
ferre

mvdw310
Pellet-newbie
Berichten: 3
Lid geworden op: 03 Nov 2013, 08:52
Contact:

Re: Kalor Lisa reset Service

Berichtdoor mvdw310 » 03 Nov 2013, 12:13

Ongelezen berichtdoor ferre » zo nov 03, 2013 11:09 am

http://www.adlerpellet.nl/wp-content/up ... 9-2010.pdf

onderaan bij "afronding" ???
greetz
ferre


Deze had ik inderdaad ook gevonden, alleen heb ik geen set knop
wij hebben alleen de on/off en hoger en lager.
ik had deze procedure ook geprobeerd maar geen resultaat.

misschien doe ik iets niet goed.

Gebruikersavatar
ferre
Pellet-specialist
Berichten: 186
Lid geworden op: 30 Sep 2012, 10:27
Locatie: Berlaar
Contact:

Re: Kalor Lisa reset Service

Berichtdoor ferre » 04 Nov 2013, 07:51

bij mij is het gewoon als de melding "service" verschijnt langer dan 3 sec. op de aan:uit knop drukken en dan gaat de melding weg. maar dat is een Rika kachel.
greetz
ferre

mvdw310
Pellet-newbie
Berichten: 3
Lid geworden op: 03 Nov 2013, 08:52
Contact:

Re: Kalor Lisa reset Service

Berichtdoor mvdw310 » 04 Nov 2013, 17:15

[quote]Bericht door ferre » ma nov 04, 2013 6:51 am

bij mij is het gewoon als de melding "service" verschijnt langer dan 3 sec. op de aan:uit knop drukken en dan gaat de melding weg. maar dat is een Rika kachel.
greetz
ferre[/quote

Bij mij verschijnt de melding alleen tijdens het branden van de kachel
Hij blijft normaal wisselen tussen temperatuur en brandstand.
Maar nu ook met SERV
als ik langer als 3 seconden op aan /uit druk dan stopt mijn kachel en wanneer ik hem weer aanzet verschijnt de melding weer
Als ik langer als 3 seconden op de knop druk terwijl hij uit staat, gaat de kachel aan.

hmm ik hoop dat er iemand is die mij kan helpen.

Grtz Manfred


Terug naar “Kalor”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast