service melding resetten , Krone Roma

Plaats reactie
badkarma
Pellet-newbie
Berichten: 4
Lid geworden op: 24 jan 2015, 03:34
Contacteer:

service melding resetten , Krone Roma

Bericht door badkarma » 27 okt 2015, 16:04

Weet iemand hoe ik bij de Krone (Roma) kachel de melding ''serv'' kan verwijderen. Dit type heeft 3 knoppen op het display, + en - en powerknop.

Groet, Niels

Gebruikersavatar
stijnerbeer
Pellet-specialist
Berichten: 118
Lid geworden op: 13 okt 2015, 10:46
Contacteer:

Re: service melding resetten , Krone Roma

Bericht door stijnerbeer » 31 okt 2015, 10:29

Dat heb ik even opgezocht;
Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.
Dat zou het moeten zijn! Laat maar weten of het gelukt is en lees zeker verder mee op het forum!
Ik heb zo'n sch**t aan alles, dat ik str*nt tekort kom.

sanne
Pellet-newbie
Berichten: 1
Lid geworden op: 25 jan 2016, 22:23
Contacteer:

Re: service melding resetten , Krone Roma

Bericht door sanne » 25 jan 2016, 22:28

weet u soms ook hoe ik van de eco af geraak?

deze staat op 22gr en ik krijg dat niet eraf

dit is denk ik sinds ik een mengeling gebruik waar ook eik in zit

grts

Gebruikersavatar
HerC
Pellet-specialist
Berichten: 1882
Lid geworden op: 10 mei 2014, 17:01
Contacteer:

Re: service melding resetten , Krone Roma

Bericht door HerC » 26 jan 2016, 08:52

Welkom op het forum sanne,

Betreffende de "econo functie" staat onderstaand vermeld in uw handleiding...

12. Econo Instelling

De Econo functie is ontwikkeld om de ruimte zo efficiënt mogelijk te verwarmen. Met deze instelling zal de kachel iedere 10 minuten het vermogen laten afnemen met 1 stap totdat de laagste stand is bereikt. Doorloop de volgende procedure om de Econo stand te activeren

Procedure;
1. Bedien toets 6 totdat er “Economo” in het display verschijnt..
Opm In het geval er geen “Turbo” verschijnt, bedien dan toets 13 voor enkele seconden.
2. Verstuur de auto instelling met toets 14 naar de kachel.
3. Om de Econom stand weer uit te schakelen dient de omgekeerde procedure doorlopen te worden.

Gebruikersavatar
stijnerbeer
Pellet-specialist
Berichten: 118
Lid geworden op: 13 okt 2015, 10:46
Contacteer:

Re: service melding resetten , Krone Roma

Bericht door stijnerbeer » 30 jan 2016, 13:55

Als hij 'eco' weergeeft op de display kan het ook zijn dat hij zijn ingestelde temperatuur bereikt heeft.

Bijvoorbeeld;

U heeft ingesteld dat u 22°c wil halen in de woonkamer.
De kachel zal op Power 1 - 5 verwarmen tot hij de 22°c bereikt heeft en zal vanaf dan op de laagste kracht verder branden. Het kan zijn dat de temperatuur dan nog oploopt. Indien dat het geval is vrees ik dat je een deur zal moeten openzetten zodat de warmte in de ruimte sneller verspreid.

Volgens mij heeft jouw kachel ook een Stand-by functie waarbij hij uitvalt als hij zijn graden bereikt. Maar ik ben niet zeker.
Ik heb zo'n sch**t aan alles, dat ik str*nt tekort kom.

Plaats reactie

Terug naar “Krone”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten