levering Pellets

steven72
Pellet-starter
Berichten: 15
Lid geworden op: 01 jan 2018, 10:35
Contacteer:

Re: levering Pellets

Bericht door steven72 » 05 aug 2019, 12:46

Veel moeite euh pardon het is levering op zijn Waals. Eerste keer bellen ze maar gsm niet kunnen opnemen, dus zie ik vreemde nr en niks ingesproken. Terug bellen geen reactie, dus wist ook niet wie het was. Aantal dagen daarna opnieuw van dat ander nr. ben op het werk dus kon op dat moment niet opnemen. Niks ingesproken, en jawel niks opnemen als ge terug belt. Toen dacht ik kan misschien voor de pellets zijn, dus mail gestuurd voor te vragen of zij gebeld hadden. Mail terug met bevestiging en dat ze nog later gaan terug bellen. Een heel tijdje later bellen ze voor levering voor mijn adres dan, een dag voor dat wij op vakantie vertrekken. Dus geef datum door dat wij terug thuis zijn, voor hen geen probleem. Ik denk dan het zal niet lang duren voordat ze contact opnemen na afgesproken datum, maar weer 2 weken later contact voor levering met mijn ouders nu. En de rest van het verhaal ken ge.
Dus geld in huis halen met het gedacht een paar dagen later nemen ze opnieuw contact op vergeet het maar. Voor het zelfde geld duur het 3 weken. En zoveel cash in huis voor zo lang bij mensen van 78 jaar, ik weet het niet?

steven72
Pellet-starter
Berichten: 15
Lid geworden op: 01 jan 2018, 10:35
Contacteer:

Re: levering Pellets

Bericht door steven72 » 05 aug 2019, 13:18

Ik herhaal heb geen probleem met cash te betalen of dat het wat langer duurt eer ze contact opnemen of opnieuw contact opnemen. Maar dat ze van het begin iets inspreken zodat ik daar rekening kan mee houden en ze kunnen toch iets beter plannnen dan de avond ervoor ( zoals vorig jaar) of de dag zelf.
Flexibiliteit heeft wel grenzen hè.

steven72
Pellet-starter
Berichten: 15
Lid geworden op: 01 jan 2018, 10:35
Contacteer:

Re: levering Pellets

Bericht door steven72 » 06 aug 2019, 19:32

Vandaag telefoon gehad om 13.30u om te leveren namiddag, op dat ogenblik ben ik niet thuis maar geen probleem voor hen met de vraag of ze het zo mogen afleveren met jawel overschrijving achteraf. Nu ja ik denk Steven flexibel zijn en zet maar af voor de garage. Na het telefoontje realiseer ik mij van och ja ik had nog een palet leeggoed die mee moest, maar ja moet wel flexibel zijn hè dus zal wel zien.
Bij thuiskomst toch nog geluk want nog niet geleverd blijkbaar yes. Nu pellets geleverd, palet kunnen inleveren en een vriendelijke meewerkend chauffeur. Moet niet altijd tegen zitten zeker.


Ik dank Herc voor zijn inzet en organisatie van de groepsaankoop.

giants77
Pellet-newbie
Berichten: 5
Lid geworden op: 10 okt 2017, 12:06
Contacteer:

Re: levering Pellets

Bericht door giants77 » 19 aug 2019, 16:20

Hier alles goed verlopen, smorgens gebeld en in de namiddag geleverd om 14u, was eerste dag van mijn vakantie......

@Herc, top geregeld, dank u en ga aub door hiermee en trek u niks aan van een paar losers die blijkbaar geen tekst kunnen lezen die in een geel vlak geschreven staat........

Plaats reactie

Terug naar “Exclusief voor Pelletsforum.be leden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten